duminică, 3 iulie 2011

COMPONENTA PASTILELOR


Compozitie:
  • Extract din frunze de Ceai verde (Camellia sinensis)
  • Rădacini de Ginseng sălbatic (Panax ginseng)
  • Boabe de Cafea (Coffee arabica)
  • Fructe de Păducel (Crataegus pinnatifida)
Ceaiul verde (Camellia sinensis) are rolul de a reduce nivelul colesterolului si al zahărului din sânge, scade presiunea arterială, încetinind procesul de îmbătrânire al celulelor, ajută la eliminarea apei din organism si arderea  grăsimilor depozitate  în interiorul corpului uman.

Ceaiul verde are proprietăti benefice pentru minte si trup. Chinezii au constatat că este un excelent remediu natural,  recomandându-l pentru a creste nivelul de concentrare  si pentru a ameliora stările depresive, numindu-l “elixirul vietii”.
Ceaiului verde i se recunosc calitătile antioxidante, iar flavonoizii pe care îi contine determină regenerarea celulelor, reducând absorbtia grăsimilor în sânge si contribuind, astfel, la scăderea greutătii.

Ceaiul verde ajută la buna functionare a sistemului digestiv, ducând la mentinerea unei stări generale de sănătate.

Ginsengul, numit si ”rădăcina vietii”, ajută la încetinirea proceselor de îmbătrânire, îmbunătăteste activitatea cerebrală si reduce senzatia de oboseală.

S-a constatat că ginsengul stimulează forta mentală și fizică. Specialistii chinezi sustin că ginsengul ajută la vindecarea: insomniei, oboselii, hiper si hipotensiunii arteriale, anemiei, artritei, tulburărilor digestive, mărind rezistenta la stres. Prin stimularea glandelor endocrine, ginsengul favorizează utilizarea vitaminelor si mineralelor. În acest sens, absortia și utilizarea optimă a nutrientilor este importantă pentru persoanele care au o dietă neadecvată sau care nu consumă suficiente vitamine si minerale.

Efectele pozitive ale cafelei se datorează antioxidantilor continuti, care neutralizează radicalii liberi. În plus, pentru persoanele hipotensive, în principal femei, cafeaua poate fi de un real ajutor, deoarece reglează tensiunea arterială.

Fructele de păducel sunt folosite în combaterea: indigestiei, a maselor tumorale abdominale, a senzatiei de greutate și preaplin în piept, sau în combaterea dizenteriei, durerilor de spate,  etc.

Păducelul ajută la digerarea grăsimilor, prevenind pătrunderea acestora în circuitul sangvin, având un efect deosebit în creșterea fluxului de sânge oxigenat la inimă si creier.


OFERTA PROMOTIONALA COMANDA ACUM!

 LA DOAR 55 LEI  FLACONUL


Pastile de Slabit Natural
ALEXANDRA POPA
Adresa:
Bucuresti
Romania
Email:
Telefon:
0740870285
Număr mobil:
0769162497

Un comentariu:

  1. Recomand din suflet celor care vor sa scape de surplusul de grasime ce ne ingreuneaza organismul si ne afecteaza sanatatea !!!

    RăspundețiȘtergere