duminică, 3 iulie 2011

SLABESTE SANATOS FARA EFORT!

OFERTA PROMOTIONALA COMANDA ACUM!

 
 0740870285
  0769162497  
0732902987 

LA DOAR 55 LEI  FLACONUL

Youthful Island (Insula Tineretii)


Youthful Island este un supliment nutritiv 100% natural, o reteta chinezeasca creata pe baza de ceai verde si alte plante precum cafeaua neagra, ginsengul (panax salbatic) si fructele de gherghin. Produsul actioneaza eficient prin topirea si dizolvarea grasimilor, reglarea sistemului endocrin, echilibrarea metabolismului corporal si eliminarea toxinelor.                                                                                    Nu exista efecte secundare!


SLABESTE SANATOS FARA EFORT!
Youthful Island nu este un simplu produs de slabit, ci un intreg program de pierdere in greutate, o modalitate de a-ti redefini stilul de viata si regimul alimentar, pentru a obtine un corp atletic si sanatos. Urmand tratamentul Youthful Island, corpul dvs va invata sa combata grasimile la nivelul aparatului digestiv, blocand asimilarea acestora si stimuland eliminarea lor. 

Capsulele Youthful Island nu sunt numai capsule ptr slabit ,

ele ajuta mult mai mult organismul , sunt bune detoxifiante , regleaza tensiunea, pune frana poftei de mancare , ne ajuta sa consumam minim 2 l apa/ zi asa cum este normal si indicat , dandune senzatia de sete continua, gura si buze uscate , regleaza tensiunea arteriala, ne da energie organismului fara a lua vitamine sau energizante , regleaza glicemia din organism  si pune stop imbatranitii .

Tratamentul nu provoaca dependenta si nu au nici efect yo-yo , nu sunt facute sub reactii chimice !! compozitia este din plante uscate si pisate !! capsulate in capsule la fel de naturale !!

15 kg slabit in 2 luni
21 kg slabit in 3 luni













Fiecare capsula de 120 mg contine:
70% ceai verde natural  uscat 
30% cafea netratata chimic, paducel, salvie, s.a



Utilizare: Doar pentru adulti  intre 9 si 18 capsule  de 3 ori pe zi inainte de masa cu 20 - 40 min , niciodata dupa masa , consumati numai apa plata fara bauturi carbogazoase si sau alcool de nici un fel. Reduceti administrarea treptat, înainte de a ajunge la greutatea normala. Asociati cu dieta hipocalorica. Ca supliment alimentar, este recomandat a se utiliza pe perioade mai lungi. Intr o perioada de 40 – 120 zile se slabeste in greutate 10 – 18 kg iar in centimetri 5 -10 cm , fara a se tine vre un regim alimentar .

Valabilitate: 4 ani. A se consuma înainte de data expirarii înscrisa pe ambalaj.

Conservare: la loc uscat, racoros si ferit de lumina directa a soarelui.

Prezentare: flacon cu 120 capsule a 120 mg .

OFERTA PROMOTIONALA COMANDA ACUM!

 0740870285
  0769162497  
0732902987

 LA DOAR 55 LEI  FLACONUL

Utilizand solutia Youthful Island veti slabi considerabil, natural si intr-un mod sanatos! Daca doresti sa iti schimbi stilul de viata si regimul alimentar, suplimentul Youthful Island este un aliat de incredere. Nu trebuie decat sa introduci acest produs in dieta ta zilnica, de preferat impreuna cu un efort fizic minim, indiferent de intensitate, iar rezultatele vor fi cu adevarat uimitoare.
Pastile de Slabit Natural
ALEXANDRA POPA
Adresa:
Bucuresti
Romania
Email: alexandra.c_popa@yahoo.com
Telefon: 0732902987
Număr mobil: 0769162497
0740870285

3 comentarii:

  1. Un amestec din plante ma ajutat sa scap de 40 kg dupa ce am nascut o pe Maria mea , ma ajutat sa mi reglez sistemul endocrin, sa scap de lichidul din organism , sa elimin toxinele si zaharul din org., colesterolul mi sa reglat iar tensiunea mi a scazut miraculos, am reusit sa pot bea chiar si 3 l apa pe zi , ba mai mult de atat,desi am aproape 30 ani ...nu mi prea arat varsta deoarece ceaiurile , plantele si mancatul sanatos imi sunt prioritare . Cum eu am fost interesata inainte sa descopar acest miraculos tratament (recomandat de un nutritionist din Japonia) cand l am descoperit am fost foarte fericita, deoarece credeam ca voi ramane cu urmarile neplacute (sechele) dupa sarcina, vreau sa te ajut si pe tine in caz ca esti interesat (a). Amestecul de ceai verde, panax, patucel, coada soricelului, macese, etc ajuta in totalitate functiile organismului , ba mai mult actioneaza asupra grasimii depusa pe intreg organismul , amestecul de plante sunt comprimate intr o capsula si ea naturala tot din plante ceea ce inseamna ca nu ti afecteaza negativ in nici un fel organismul , nu ti ataca stomacul sau ficatul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua as dori sa intreb in marea britanie se poate trimite

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua as dori sa intreb in marea britanie se poate trimite

    RăspundețiȘtergere